FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK | AFSENDELSE 1-3 HVERDAGE | KLIK-OG-HENT

Handelsbetingelser og vilkår

1. Betaling

Hos Si-Ki Garn kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa og Mastercard og MobilePay. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes.

Alle priser hos Si-Ki Garn er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Si-Ki Garn bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. 

2. Personlige oplysninger

For at handle hos Si-Ki Garn skal du som minimum oplyse:

- Fulde navn
- Adresse
- E-mail
- Telefon/mobil nummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred.

Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: nina@si-ki.dk.

3. Levering

Hos Si-Ki Garn bestræber vi os på en hurtig levering, hvilket i praksis betyder at ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. Ordrer afgivet på lør-, søn- eller helligdage, bliver normalt afsendt førstkommende hverdag.

I forbindelse med ferier, specielle aktiviteter og tilbud, kan der opstå længere leveringstid.

Hvis varerne mod forventning ikke er på lager tager vi kontakt pr. telefon eller mail.

Alle danske ordrer sendes som pakker og leveres med GLS, PostNord eller Dao. Leveringstiden er her typisk 1-3 hverdage, men rettidig levering forudsætter at fragtfirmaet overholder deres omdeling fra dag til dag.

Når din pakke er indleveret til fragtfirmaet, sender de en mail til dig med trackingnr. Har du valgt afhentning i butik, får du besked på mail, når dine varer er klar. 

Vi sender kun til udlandet, Grønland og Færøerne efter særlig aftale.

Vi tilbyder gratis fragt i Danmark ved køb for min. 399 DKK

4. Reklamationsret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter du har konstateret fejlen/manglen.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, forkert vask og pleje af tekstiler, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os på telefon 22 28 21 00 eller mail: kontakt@si-ki.dk

En godkendt reklamation vil naturligvis blive godskrevet de omkostninger, der har været i forbindelse med returnering af varen.

Bemærk, at farver på garn kan optræde forskelligt fra skærm til skærm. Vi bestræber os selvfølgelig på, at tage retvisende billeder af alle vores produkter, men farver kan optræde forskelligt.

5. Ved returnering

Varer sendes til:

Si-Ki Garn

 

Vestergade 3B

8800 Viborg

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Varer, der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage.

I forbindelse med returnering af varer, skal du oplyse på mail, hvilke varer og antal, der returneres.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ansvaret for de returnerede varer overgår først til Si-Ki Garn ved modtagelse i butikken. Pak derfor dine varer forsvarligt ind og send dem som forsikret pakke med f.eks. GLS, hvis du ønsker sporing, forsikring og bekræftelse på modtagelse af de returnerede varer.

Husk, at gemme din forsendelseskvittering, som dokumentation for at varerne er afsendt og overdraget til fragtfirma.

Hvis du fik fri fragt og efter returnering ikke længere opfylder betingelserne for fri fragt, modregnes fragten i det beløb, der tilbagebetales.

Ved uafhentede pakker eller pakker, hvor modtagelse er nægtet, fratrækkes returneringsomkostninger i det beløb, der tilbagebetales.

I forbindelse med returnering af varer, skal du oplyse på mail, hvilke varer og antal, der returneres.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.  

6. Fortrydelsesret

Si-Ki Garn giver 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@si-ki.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer, der ønskes returneret skal være ubrugte og i original, ubrudt og intakt emballage.

I forbindelse med returnering af varer, skal du oplyse på mail, hvilke varer og antal, der returneres.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7. Opskrifter som kun sælges sammen med garn

Opskrifter som kun sælges ved samtidigt køb af garn tilsendes på print sammen med den resterende ordre. Ordrer på opskrifter der bestilles uden medfølgende garn vil blive annulleret og det evt. reserverede beløb på produkt og fragt vil blive annulleret. 

8. Persondatapolitik

Vi opbevarer dine personoplysninger forsvarligt, da de er vigtige for os. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

9. Oplysninger om klagemuligheder:

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt ved os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk