FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK | AFSENDELSE 1-2 HVERDAGE | 15% LAVERE PRIS PÅ GARN END I BUTIK

Om os

Si-Ki Garn, er startet i passionen og drømmen om Danmarks bedste garnbutik. Si-Ki kommer af navnet på de to største indflydelser i mit liv, mine døtre Simone og Kira.

I min butik, finder du ikke kun kvalitetsvarer men også den bedste vejledning og kundeservice efter mine 55 års erfaring med at strikke.

Det sociale aspekt ved strik er også vigtigt for mig. Derfor skal du holde øje med de events, der opstår på siden, hvis du er interesseret i et socialt kreativ rum. Det er kreativiteten, der bevæger os frem, processen der renser os og resultatet der giver os mod på nye eventyr.

Si-Ki Garn forhandler super lækre garnkvaliteter, fra nogen af Europas førende garnproducenter. Du vil finde garner til lige netop dit ønske fra: Sandnes, Cewec, Snældan, Navia, Karen Klarbæk, Lang Yarns, Fru Zippe og Permin. Vores strikketilbehør kommer fra Villy Jensen.

Besøg vores butikker i Nørregade 1, Stoholm og Li. Hjultorvsgyde 7, Viborg. Her får du en super personlig betjening lige efter dit behov. Vi glæder os til at se dig!